Kvaliteta koja traje generacijama.

DEMAG-M

Vaš partner za PVC i ALU stolariju.

Kvaliteta, pouzdanost i energetska učinkovitost za vaš dom.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - save

Ušteda energije

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - sound

Zvučna izolacija

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - sunny

Prirodna svjetlost

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - quality

Vrhunska kvaliteta

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - pallete

Moderan dizajn

Specijalizirani smo za izradu vrhunske PVC i ALU stolarije

S dugogodišnjim iskustvom i strašću prema izvrsnosti, posvećeni smo pružanju personalizirane usluge i rješenja prilagođenih vašem domu ili poslovnom prostoru.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - DemagIzvana

30+

GODINA
ISKUSTVA

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - save

Energetska učinkovitost

Smanjite troškove grijanja i hlađenja uz našu vrhunsku stolariju koja osigurava optimalnu temperaturu tijekom cijele godine.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - quality

Kvaliteta i pouzdanost

Koristimo samo najkvalitetnije materijale i najsuvremenije tehnologije kako bismo osigurali dugotrajnost, energetsku učinkovitost i sigurnost naše stolarije.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - pallete

Dizajn po vašoj mjeri

Odaberite iz širokog spektra boja, dizajna i materijala kako biste stvorili stolariju koja savršeno odgovara vašem stilu i potrebama. Naš stručni tim pomoći će vam u odabiru i osigurati besprijekornu ugradnju

Pronađite savršena rješenja za vaš dom ili poslovni prostor.

PROIZVODI

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 window

Prozori

Izvrsna termoizolacijska svojstva VEKA profila održavaju konstantnu temperaturu u prostoriji i stvaraju ugodnu atmosferu.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 door3

Vrata

Naša vrata su funkcionalnošću i stilom prilagođeni vašim individualnim idejama – nudimo Vam mogućnost da svoj dom osmislite baš prema Vašim željama. Naša snaga je u Vašoj kreativnosti.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 blinds

Rolete

Sistemi roleta nude učinkovitu zaštitu od sunca, vrućine i zasljepljujuće svjetlosti te nepoželjnih pogleda. Pri visokim temperaturama efektivno zadržavaju toplinu u unutarnjim prostorima.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 shutters 1

Grilje

Odjenite Vašu fasadu u novo ruho uz besprijekornu zaštitu od nepogodnih vremenskih uvjeta, vjetra, insekata ali i povećanu sigurnost i zaštitu od krađe. Nudimo Vam mnoštvo opcija i nenadmašivu kvalitetu.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 sliding doors

Klizne stijene

Posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor u Vašem domu. Sistem otvaranja je krajnje jednostavan i funkcionalan te Vam omogućuju izlaz na terasu ili vrt kada god to poželite.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 accordion walls

Harmo stijene

Harmo stijene su idealno estetsko rješenje koje Vam osigurava elegantnost i modernost prostora. Zahvaljujući svom preklopnom načinu otvaranja minimalno zauzimaju prostor.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 winter garden

Zimski vrt

Zimski vrt jednostavno donosi više svjetlosti u kuću. Pomoću njega možemo produžiti ljetnu sezonu, doživjeti proljeće dok je vani još hladno, a zimi možemo uživati u svakoj zraci sunca.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 garage doors

Garažna vrata

Paneli su izrađeni od dvostruko pocinčanog plastificiranog lima sa završnim slojem od pečenog poliestera i poliuretanskom jezgrom debljine 40mm. Odlikuje ih otpornost na vjetar, mehanička čvrstoća i zvučna izolacija.

Demag-M Ljubuški - ALU i PVC stolarija - 600x400 fs

Fasadni sistemi

Fasadni profili se koriste kao nosiva konstrukcija u staklenim fasadama. Aluminijski zidni profili međusobno se razlikuju na tri načina za povezivanje punjenja i profila. To su kontinuirani (poligonalni), polustrukturalni i konstrukcijski sustavi, profili i pribor.

Pogledajte neke od naših dosadašnjih radova

Savjeti, novosti i zanimljivosti

Usporedba ALU i PVC stolarije: što odabrati za vaš dom?

Usporedba ALU i PVC stolarije: što odabrati za vaš dom?

Odabir prave stolarije za vaš dom može biti izazovan zadatak, s obzirom na širok raspon materijala i stilova dostupnih na tržištu. Dvije najpopularnije opcije su ALU (aluminijska) i PVC stolarija. Ovaj post će usporediti ključne karakteristike, prednosti i nedostatke...

Prednosti ALU stolarije za moderne zgrade

Prednosti ALU stolarije za moderne zgrade

ALU stolarija sve je popularniji izbor za moderne zgrade, zahvaljujući svojim brojnim prednostima koje je čine superiornom u odnosu na druge materijale. U nastavku donosimo detaljan pregled ključnih prednosti ALU stolarije i razloge zašto je idealan izbor za moderne...

Kako odabrati idealne PVC prozore za vaš dom

Kako odabrati idealne PVC prozore za vaš dom

PVC prozori postali su popularan izbor za mnoge vlasnike kuća zbog svoje izdržljivosti, energetske učinkovitosti i pristupačne cijene. No, s toliko različitih opcija na tržištu, odabir idealnih prozora može biti izazovan. Stoga vam želimo pomoći da razumijete...

Naši partneri